1996-ban szereztem diplomámat az ELTE Bölcsészettudományi Karának Pszichológia szakán.

Gyermekpszichológusként kezdtem pályámat, de hosszabb kitérőket tettem a gyermekvédelem szervezési területei felé, illetve a munkaerő keresés és kiválasztás irányába. Jelenleg iskolapszichológusként segítem a szülőket, gyermekeket és pedagógusokat a konfliktuskezelés, szorongáscsökkentés és a tanulási nehézségekkel való megküzdés területén.

Munkám során klienseim teljes elfogadására törekszem és igyekszem a rendszerszemléleti megközelítésnek megfelelően a kapcsolati hálót is feltárva megérteni a hozott problémát, elakadást. A tanácsadási folyamatban nem kész tanácsokkal, „használati utasítással” látom el a hozzám fordulókat, a közös munka inkább az erőforrások, lehetőségek feltárásáról szól, mely során a megoldás úgy körvonalazódik, ahogy a belső fejlődés, az önismeret halad előre.

Fontosnak tartom, hogy életünk során az elénk kerülő nehézségekre, problémákra úgy tudjunk tekinteni, mint lehetőségekre, hiszen a változás, változtatás az élet természetes folyamatának része, új megoldásokat, új rendszereket kell felépítenünk, új képet kialakítanunk magunkról, másokról és a világról, ami éppen annyira izgalmas és örömteli, mint amennyire nehéz.

Önéletrajz 

E-mail
goral.barbara@icloud.com

Telefonszám
+36 30 237 3912

Rendelési idő
Szombat délelőtt

 

Időpontfoglalás

A központi számon tud bejelentkezni 10-től 16 óráig munkaidőben, ahol szakképzett asszisztenseink fogadják hívását:
+36-70-421-6264
Add Your Comment