Coaching

Vasvári Fanni, munka- és szervezet szakpszichológus, üzleti és vezetői Coaching Pszichológus vagyok.

Pszichológiai konzultációval, tanácsadással, illetve üzleti és vezetői coachinggal foglalkozom. Pszichológus és szakpszichológus oklevelemet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem, munka- és szervezetpszichológia szakirányon. Emellett coaching pszichológus és önismereti képzéseket végeztem az évek során. Célom egy olyan bizalommal teli, konstruktív és szakmailag hiteles légkör megteremtése, ahol a hozzám fordulók professzionális segítséget kapnak, mellyel tartós viselkedésváltozást érhetnek el, átalakíthatják a munkahelyi és személyes életük minőségét. Közös munkával segíthetek abban, hogy a hozzám forduló ügyfelek a legjobbat hozzák ki magukból, és eljussanak onnan, ahol most vannak, oda, ahová el szeretnének jutni, valamint tanácsadás során az önismeret fejlesztésével és a vakfoltok megszüntetésével problémáik, elakadásaik energiáját átalakítva egy sikeresebb életet tudjanak élni.
Ahhoz, hogy hiteles legyek, kiemelten fontosnak tartom, hogy ne csak mások, de a saját fejlődésemmel, önismeretemmel is foglalkozzak. Ha úgy érzi, hogy az Ön problémája megoldásában segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal.

“Légy kedves, mert mindenki nehéz harcot vív. Ha tényleg látni akarod, hogy milyenek az emberek, csak annyit kell tenned, hogy figyelsz rájuk.”

1. Vezetői coaching
A vezetői coaching keretében személyre szabottan a szükséges vezetői kompetenciákat fejlesztjük.  A beszélgetések során a vezető objektív és támogató környezetben nézhet szembe problémáival, ahol a coach kérdések használatával és értő figyelem útján segíti a kihívást jelentő helyzet érzelmi aspektusainak, az azzal kapcsolatos szokásoknak és hiedelmeknek a megértését.

1. Üzleti/szakmai coaching
Különböző megoldás- és eredményorientált eszközök széles körének alkalmazásával segítünk az ügyfélnek a közösen megfogalmazott üzleti/szakmai célok elérésében. Ezek a célok egyaránt vonatkoznak az ügyfél teljesítményének növelésére, a célszámok elérésére és személyes elégedettségének erősítésére, ezáltal az egész szervezet hatékonyságának javítására.

1. Munkahelyi coaching
Célunk, hogy munkahelyi közegben az ügyfél képes legyen a legjobbat kihozni magából azáltal, hogy segítünk neki eljutni onnan ahol most van, oda, ahová el szeretne jutni. Az ügyfél egy teljes mértékben egyénre szabott tanulási folyamatban vesz részt, amely a meglévő tudására, tanulási stílusára, és tanulási tempójára épít. Növeli az elköteleződést, megtanít kezelni a stresszes helyzeteket, fejleszti az önismeretet, és felgyorsítja a munkahelyi nehézségek megoldásához szükséges tanulási folyamatot.

1. Pályaválasztási coaching

A pályaválasztási coaching lényege, hogy a pályakezdők megismerjék karrierlehetőségeiket és tudatos döntéseket hozzanak az ehhez szükséges tanulmányaikkal kapcsolatban. A coaching során először abban segítünk, hogy a karrierválasztás előtt állók megtalálják erősségeiket és egyéni preferenciáikat, hiszen ezek fogják munkájuk során azt a plusz értéket jelenteni, amely megkülönbözteti őket a munkaerőpiacon. Másodsorban útmutatást nyújtunk az oktatásban és a munkaerőpiacon jellemző tendenciákkal kapcsolatban. Célunk, hogy az emberek olyan pályát válasszanak, aminél belső motivációjuk a legfontosabb hajtóerő és
képesek legyenek a személyes növekedésre is.

Szolgáltatási lista:
• Munka- és szervezet pszichológiai tanácsadás
• Vezetői coaching
• Életvezetési tanácsadás
• Munka-magánélet egyensúly
• Időmenedzsment
• Munkahelyi problémák, konfliktusok
• Kapcsolati problémák, konfliktusok
• Kommunikáció fejlesztése
• Stresszkezelés
• Karrier-tanácsadás
• Állásinterjúra, vizsgára való felkészítés

Kapcsolat

Időpontfoglalás

  A központi számon tud bejelentkezni 10-től 20 óráig munkaidőben, ahol szakképzett asszisztenseink fogadják hívását:
  +36-70-421-6264
  Kapcsolat

  Keressen minket
  elérhetőséginken

  Add Your Comment