Egyetem felnőtt klinikai- és egészségpszichológia specializációján végeztem. Egyetemi éveim alatt több mint négy évig önkéntesként dolgoztam az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelő Budai Családközpontú Lelkiegészségnél, valamint fél éve csatlakoztam az Ébredések Alapítványhoz is. Ezek az élmények jelentősen hozzájárultak a szakmai identitásom alakulásához és ahhoz a szemléletmódhoz, amelyet ma is képviselek.

Pszichológusként hiszek abban, hogy az elfogadó, támogató és empatikus légkör alapvető fontosságú a fejlődés és változás elősegítésében. Felnőttként gyakran találjuk magunkat ismétlődő élethelyzetekben, ahol hasonló érzések és gondolatok merülnek fel. Az ilyen helyzetekből való kilépéshez jelentős bátorságra és mély önismeretre van szükség, valamint arra, hogy önmagunk új aspektusait fedezzük fel. Ez a folyamat számomra is meghatározó, mivel hiszem, hogy saját önismereti munkám által tudok hitelesen és hatékonyan segíteni azoknak, akik hozzám fordulnak.

Pszichológusként célom, hogy egy támogató légkörben új perspektívákkal gazdagítsam a hozzám fordulókat, és segítsem őket abban, hogy hatékony megküzdési módokat sajátítsanak el és alkalmazzanak életükben.

Főbb témák, amikkel foglalkozom:

szorongás, stresszkezelés
konfliktuskezelés, kommunikáció
kapcsolati problémák és párkapcsolati nehézségek (beleértve a szakításokat és válásokat is)
életvezetés
önértékelési problémák

Az alábbi idősávokban tudom fogadni: kedd-szerda: 14:00-20:00.

Időpontfoglalás

    A központi számon tud bejelentkezni 10-től 20 óráig munkaidőben, ahol szakképzett asszisztenseink fogadják hívását:
    +36-70-421-6264
    Add Your Comment