Pszichológus diplomát a Debreceni Egyetemen szereztem egészségpszichológia szakirányon. A mesterképzéssel párhuzamosan angol-magyar szakfordítói képzésben is részt vettem. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem posztgraduális képzésének vagyok hallgatója felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakirányon.

Első tapasztalataimat a rendvédelem területén szereztem. Kezdetben a fegyveres testületben dolgozók alkalmasság vizsgálatát végeztem, később pedig a büntetés-végrehajtásban szereztem értékes tapasztalatokat. A napi rendszerességű krízishelyzetek megoldása és a nehéz életutakkal való találkozás szakmai és emberi szempontból is sokat formált látásmódomon, világnézetemen. Pszichológussá válásomig hosszú út vezetett. Az út során számos „elágazással”, kérdéssel és döntéssel találkoztam. Szakmai munkámra hasonlóképpen tekintek. Hiszek a kapcsolatok erejében. Megérteni, támogatni és kísérni szeretném a hozzám fordulókat annak érdekében, hogy megtalálják a számukra legjobb megoldásokat.

Szakmai tevékenység

2019 – Jelenleg Budapest Pszichológia Pszichológiai és Pszichoterápiás Központ

2019 – 2020 Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet

2018 – 2018 Országos Rendőr-főkapitányság

Tanulmányok

2019 – Jelenleg Pécsi Tudományegyetem

Felnőtt klinikai- és mentálhigiéniai    szakpszichológus képzés

2015 – 2018 Debreceni Egyetem

Okleveles pszichológus

2015 – 2017 Debreceni Egyetem

Angol-magyar bölcsészettudományi szakfordító 

Szakterület

szorongásos és hangulatzavarok, önértékelési nehézségek, önismereti igény, életvezetési nehézségek, párkapcsolati elakadások, konfliktusos személyközi kapcsolatok, érzelmi traumák

Rendelési idő

kedd 10-19 (előzetes bejelentkezés alapján)

Időpontfoglalás

A központi számon tud bejelentkezni 10-től 16 óráig munkaidőben, ahol szakképzett asszisztenseink fogadják hívását:
+36-70-421-6264
Add Your Comment