Fehér Tibor Dániel vagyok, okleveles pszichológus, relaxációs terapeuta, gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt. Egyetemi tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen Pszichológiai Intézetében végeztem, klinikai és egészségpszichológia szakirányon.

A nevelési tanácsadás, gyermekterápiák mellett iskolaválasztási, továbbtanulási, pályaválasztási tanácsadásban tudom segíteni a családokat. Óvodásoktól serdülőkön át fiatal felnőttekig foglalkozom kliensekkel. Tapasztalatomat járási szakértői bizottsági tevékenység keretében komplex gyógypedagógiai-pszichológiai diagnosztikus tevékenységben szereztem.

Emellett a Károli Gáspár Egyetemen tanítottam fejlődés- és személyiséglélektani szemináriumokat. Kiemelten foglalkozom beilleszkedési, tanulási és magatartási nehézséggel küzdő gyermekekkel. Igény szerint akár szülőkonzultáciük keretén belül („Mit tudok zülőként tenni?”, „Mit tudok én segíteni?”, „Mire figyeljek?” vagy a gyermekek konkrét mentálhigiénés ellátásával, terápiájával. Rendszerszemléletben gondolkodom, dolgozom. A szülőkkel és a gyermekekkel való munkában úgy tekintek a velük való kapcsolatra, mint, amiben mindannyian aktívan részt veszünk. Nem megmondóemberként vagyok jelen, hanem a pszichológia szakértőjeként, aki párbeszédbe kerül a szülővel/szülőkkel mint szakértőkkel valamint a gyermekkel mint önmaga szakértőjével. A problémákra úgy tekintek mint fejlődési elakadásra adott válaszra, mely ugyan ott és akkor segítette a megküzdést/túlélést, de a pszichológiai tanácsadás/terápia során jobb megküzdések felé tudunk dolgozni.

Fő módszerem a gyermekekkel való pszichológiai munkában a játék- és a képi kifejezéspszichológia eszköztára, kiemelten a világjáték terápiás használata valamint a relaxációs eszközök. Munkám minőségbiztosításának érdekében rendszeres továbbképzések/konferenciákon való részvétel mellett klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta rendszeres szupervíziója alatt dolgozom.

Időpontfoglalás

A központi számon tud bejelentkezni 10-től 16 óráig munkaidőben, ahol szakképzett asszisztenseink fogadják hívását:
+36-70-421-6264
Add Your Comment