Miért Válassza Rendelőnket?

Jó pszichológust, vagy minden szempontból megfelelő pszichológiai rendelőt találni nem egyszerű feladat. Van azonban néhány olyan szempont, melyet mindenképpen célszerű megfontolni mielőtt meghozza ezt a felelősségteljes döntést:

A pszichológusválasztás 7 legfontosabb szempontja:

 1. A biztonság jegyében:

Szakmailag felkészült, naprakész tudással rendelkező pszichológusok sok éves tapasztalattal

Egy pszichológusi kezelés sikerességében döntő a pszichológus felkészültsége, szakmai gyakorlata és naprakész tudása. Rendelőnk pszichológus csapata tudásának folyamatos fejlesztésével pontosan ezt a célt éri el. A rendelőnkben dolgozó különböző speciális tudású szakemberek (gyermek klinikai szakpszichológus, családterapeuta, tanácsadó szakpszichológus) munkája biztosítja a pszichológiai problémák igen széles spektrumának egy helyen történő kezelését.

 1. Az egészségmegőrzés jegyében

A lelki egyensúly kialakítása

Egy pszichológusi terápiás terv megvalósításakor célszerű arra törekedni, hogy a diagnózis felállítása és a terápia is azt a célt is szolgálja, hogy lelki egyensúlyunk fennmaradhasson, illetve azt helyre tudjuk állítani. Erre törekszenek szakemberink is, mind a gyermek mind a felnőtt ellátás kapcsán.

3.A jól megfontolt döntések jegyében

Megfizethető és értékarányos árak, melyek harmóniában vannak a szolgáltatások minőségével

Rendelőnk 1997 óta működik, és magas színvonala visszatérő pácienseket eredményez. Ezt a szakmai felkészültség, modern környezet, minőségi megoldások és az ár összhangja biztosítja.

 1. Az igényesség jegyében

Standardizált, modern tesztek használata a diagnosztikában

A szaktudáson túl a használt tesztek minősége is meghatározó, eszköztárunkat folyamatos bővítjük.

 1. Az odafigyelés jegyében

Az egyéni helyzeteket és problémákat figyelembe vevő adekvát pszichológiai módszerek kiválasztása

A problémák feltárásától való félelem talán a legerősebb visszatartó erő, ami miatt halogatjuk látogatásunkat a pszichológusnál. Pedig rendelőnkben már az első konzultációs alkalommal érzékelheti, hogy az elfogadó, biztonságos légkörben könnyebbé válik a megnyílás, és a további konzultációk során klienseink egyre inkább felszabadulnak, mely által életminőségük fokozatosan javulhat.

 1. A harmónia jegyében

Nyugalmat árasztó környezet

Pszichológiai rendelők várójában gyakran feszültség keletkezik a páciensekben, mert belépve a szakemberhez nem tudják, mi vár rájuk. A harmonikus várói környezet kialakításának célja a belső szorongás oldása. Ezt biztosítja a zene, a televíziós csatornák, különböző magazinok, és a fogyasztható ásványvíz, kávé és tea. Ehhez társul a szakemberek empátiája, hogy Ön a lehető legkellemesebben érezze magát.

 1. A pontos és érthető tájékoztatás jegyében

Könnyen érthető páciens-tájékoztatás az alkalmazott terápiás módszerekről

Egy kezelési tervet/terápiás tervet megérteni sokszor egy felkészült szakembernek sem könnyű, ezért a rendelőnkben elhelyezett tájékoztató anyag segíti ezek megértését. De legfontosabb szakembereink érthető magyarázata.

Bejelentkezés, szakemberválasztás

 • Előzetes telefonos időpont-egyeztetés szükséges
 • Válassza ki a megfelelő szakembert weblapunk/tájékoztatónk alapján
 • Minden szakemberhez saját mobilszámán tud bejelentkezni, amelyek a weblapunkon megtalálhatóak (gypszichologia.hu, www.gyermekkozpont.eu)
 • Amennyiben az adott szakember nem tudja fogadni hívását, írjon sms-t, és garantáljuk Önnek az aznapi visszahívást
 • Amennyiben az adott szakember nem fogad pácienst, mert szabadságon van, vagy nincs szabad kapacitása, azt weblapunkon jelezzük: gypszichologia.hu a szakemberek menüpontban